Projekt “Politehnika 2025” predstavljen na KOM 2015 konferenciji
VaÅ¡a lokacija: Početna \ Događanja \ Održano \ Projekt “Politehnika 2025” predstavljen na KOM 2015 konferenciji
26 studeni 2015 - 4:19, by , in Održano, Comments off

Na međunarodnoj konferenciji o elektroničkim komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici – KOM 2015, koja se održala 23. i 24. studenog 2015. u Hypo Expo kongresnom centru u Zagrebu, predstavljen je i projekt „Politehnika 2025“.

Zamjenik voditelja projekta i profesor-predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu dr.sc. Miroslav Slamić tom prilikom, u sklopu tematskog dijela „Mobilne mreže, sigurnost i zaštita“, održao je predavanje pod naslovom „Politehnika 2025 – novostudijski program za inteligentne građevinske sustave i njihove interakcije“. A osim kroz predavanje prof. Slamića, projekt je predstavljen sudionicima i kroz tematski štand u centralom holu događanja na kojem su bili vidljivi i, svim zainteresiranima, dostupni promotivni materijali projekta.

Ovogodišnja konferencija KOM 2015 kroz brojne radionice, predavanja, okrugle stolove i panel rasprave prikazala je najnovija rješenja i iskustva iz područja elektroničkih komunikacija te je okupila više od stotinu domaćih i međunarodnih sudionika, a Tehničko veleučilište u Zagrebu bilo je jedan od pokrovitelja cjelokupnog događanja.