Tim
Va┼ía lokacija: Po─Źetna \ Projekt \ Tim
Upravljanje projektom
dr. sc. Mladen Mauher, prof. v. ┼ík.
dr. sc. Mladen Mauher, prof. v. ┼ík.
Voditelj projekta
Dr.sc. Mladen Mauher je profesor visoke ┼íkole, zaposlen na Tehni─Źkom veleu─Źili┼ítu u Zagrebu. Doktorsku titulu dru┼ítveno ÔÇô humanisti─Źkih znanosti (znanstveno polje informacijske znanosti) stekao je na Fakultetu organizacije i informatike u Vara┼żdinu Sveu─Źili┼íta u Zagrebu. Zna─Źajan dio svog radnog vijeka proveo je u znanstveno - istra┼żiva─Źkoj, informati─Źkoj i poslovno - upravlja─Źkoj djelatnosti na visokostru─Źnim i tehnolo┼íkim poslovima te rukovodnim podru─Źjima projektiranja, razvoja i implementacije strate┼íkih, takti─Źkih, operativnih poslovnih i informati─Źkih tehnologija. Dr. sc. Mladen Mauher napisao je veliki broj znanstvenih i stru─Źnih ─Źlanaka, znanstvenih projekata i razvojnih programa, knjiga, studija i drugih radova iz podru─Źja poslovna, javne i informati─Źke djelatnosti. Trenutno na Tehni─Źkom veleu─Źili┼ítu obna┼ía funkciju Prodekana za znanost, vanjsku suradnju i nove studijske programe te je voditelj Ureda za upravljanje projektima. ─îlan je Nacionalnog vije─ça za znanost, visoko obrazovanje i tehnolo┼íki razvoj Republike Hrvatske.
dr. sc. Miroslav Slami─ç, prof. v. ┼ík.
dr. sc. Miroslav Slami─ç, prof. v. ┼ík.
Zamjenik voditelja projekta
Miroslav Slami─ç je profesor-predava─Ź na Tehni─Źkom veleu─Źili┼ítu u Zagrebu. Kolegiji koje predaje odnose se na algoritme i strukture podataka te programske jezike i paradigme. Doktorirao je u znanstvenom polju zrakoplovstva, raketne i svemirske tehnike na Fakultetu elektrotehnike i ra─Źunarstva u Zagrebu. Njegov akademski i znanstveni istra┼żiva─Źki interes uklju─Źuje interaktivne simulacije u stvarnom vremenu i primjenu aplikacija virtualne stvarnosti u obuci osoblja te dijagnostici i terapiji. Tako─Ĺer se bavio istra┼żivanjima u podru─Źju upravljanja masivnim multimedijalnim sadr┼żajima. Radio je istra┼żivanja i projekte u podru─Źju upravljanja i vo─Ĺenja raketa te primjene teorije diferencijalnih igara. Ima vi┼íe od 25 profesionalnih, akademskih i znanstvenih radova objavljenih u spomenutim podru─Źjima. Trenutno obna┼ía du┼żnost voditelja Specijalisti─Źkog diplomskog stru─Źnog studija Informatike na TVZ-u.
Goran Sirovatka, dipl. ing.
Goran Sirovatka, dipl. ing.
Koordinator projektnih aktivnosti
Goran Sirovatka, diplomirani in┼żenjer matematike, voditelj je Odjela za obrazovanje odraslih na TVZ-u. Radio je na poslovima ure─Ĺivanja i vo─Ĺenja izdava┼ítva prirodoslovnih i tehni─Źkih izdanja te vo─Ĺenja Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Vodi i organizira treninge.
dr. sc. Sanja Mori─ç, predava─Źica
dr. sc. Sanja Mori─ç, predava─Źica
Koordinatorica projektnih aktivnosti
Sanja Mori─ç je znanstvena suradnica u podru─Źju biotehni─Źkih znanosti. Bila je zaposlena na Agronomskom fakultetu Sveu─Źili┼íta u Zagrebu kao znanstvena novakinja ÔÇô vi┼ía asistentica (2001.-2012.) te kao vi┼ía stru─Źna suradnica za EU projekte (2013.-2015.). Dobiveni EU projekti: ╦ŁAn examination of barriers which inhibit the transition from school to employment for persons with disabilities in matters relating to vocational education and training (BITSE)╦Ł, Lifelong Learning Programme, Leonardo da Vinci, Partnership, 2012. - 2014., voditeljica projekta za AFZ; ╦ŁEducation as Preparation for Work in Ornamental Horticulture╦Ł, IPA BGUE 04 06 - Human Resources Development, 2013. - 2015., prijaviteljica projekta za AFZ. Od 2015. je zaposlena na Tehni─Źkom veleu─Źili┼ítu u Zagrebu kao predava─Źica i u Projektnom uredu.
Petra Bona─Źi─ç Bartolin, mag. ing. mech., asistentica
Petra Bona─Źi─ç Bartolin, mag. ing. mech., asistentica
Operaterka projektnih aktivnosti
Petra Bona─Źi─ç Bartolin, magistra ing. mech., je stru─Źna suradnica u podru─Źju mehatronike i biomedicinskog in┼żenjerstva. Na Tehni─Źkom veleu─Źili┼ítu je zaposlena kao asistentica iz kolegija "Osnove mehanizma" i "Mehanika i ─Źvrsto─ça" te radi i u Projektnom uredu. Trenutno je na poslijediplomskom doktorskom studiju strojarstva.

Projektni partneri
Antonija Kapovi─ç, mag. psych.
Antonija Kapovi─ç, mag. psych.
SPAN d.o.o.
Antonija Kapovi─ç, Direktorica ljudskih resursa u Spanu s 15 godina iskustva u ljudskim resursima od kojih je posljednjih 10 godina vezano za IT industriju voditeljica je projekta sa strane Spana. Tijekom karijere vodila je brojne interne HR projekte me─Ĺu kojima je dizajn i implementacija sustava pra─çenja radne uspje┼ínosti i razvoja zaposlenika. Trenutno vodi projekt Span Development Academy kroz koji studenti tehni─Źkih fakulteta mogu unaprijediti programerska znanja kroz mentorstvo, stjecanje certifikata i uklju─Źivanje u programerske projekte u Spanu. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i trenutno zavr┼íava distance learning postdiplomski studij Organizacijskog pona┼íanja na Birkbeck University, London. Licencirani je prakti─Źar za primjenu Myers-Briggs Type Indicator metodologije za razvoj komunikacijskih vje┼ítina, razvoj timova i coaching.
Ivan ┼Żugaj, dipl. inf.
Ivan ┼Żugaj, dipl. inf.
APIS IT
Ivan ┼Żugaj je tijekom karijere bio vi┼íegodi┼ínji direktor Sektora za razvoj e-usluga, kao i voditelj razvojnog tima te voditelj projekata ─Źija je svrha bila uvo─Ĺenja novih tehnologija unutar tvrtke. Trenutno radi na mjestu Specijalist za razvoj proizvoda unutar Ureda za strategijski razvoj. Posebno podru─Źje interesa su mu pra─çenje trendova i standarada u razvoju web aplikacija, unapre─Ĺenje i podizanje kvalitete razvojnog procesa te upravljanje cjelokupnim ┼żivotnim ciklusom razvoja informacijskih sustava. U posljednje vrijeme se intenzivno bavi podru─Źjem upravljanjem znanja i inovativno┼í─çu te Social Business podru─Źjem.
mr. sc. Ninoslav ─îerkez, dipl. ing.
mr. sc. Ninoslav ─îerkez, dipl. ing.
IN2 grupa
Ninoslav ─îerkez je izvr┼íni direktor za HR i edukaciju unutar IN2 Grupe s 15 godina iskustva u ljudskim resursima i IT edukaciji, a na projektu je predstavnik IN2 Grupe koja je u ulozi partnera. Formalno obrazovanje je stjecao kroz diplomski i poslijediplomski studij na FER-u te doktorski studij, koji je u tijeku na istom fakultetu. Poslovna znanja je usavr┼íavao kroz DSM, Executive education program Poslovne ┼íkole Bled, MBA studij te kroz stjecanje PMP certifikata. Ima bogato iskustvo u radu na IT projektima u razli─Źitim ulogama, od voditelja projekta, projektanta, programera do arhitekta sustava i poslovnog analiti─Źara. Ostvario je i tehni─Źke stru─Źne certifikate za Oracle i Java tehnologije.

Ostali ─Źlanovi tima
─îlanovi tima za specijalisti─Źki diplomski stru─Źni studij informatike

dr.sc. Miroslav Slamić, prof. vis.šk.
dr. sc. Damir Delija, dipl. ing.
mr.sc. Aleksandar Stojanovi─ç, asistent
Aleksandra Berna┼íek,dipl.ing.graf.tech., predava─Ź
dr.sc. Alen ┼áimec, predava─Ź
Bojan No┼żica, dipl.ing.ele., vi┼íi predava─Ź
Davor Cafuta, dipl.ing.ra─Ź., vi┼íi predava─Ź
Ivica Dodig, dipl.ing.ra─Ź., vi┼íi predava─Ź
doc.dr.sc. Jana ┼Żiljak Vuji─ç, prof.v.┼í.
Maja Tur─Źi─ç, dipl.inf.graf.teh., predava─Ź
dr.sc. Marko Horvat, predava─Ź
Mia ─îarapina, dipl.ing.ele., predava─Ź
dr.sc. Petar Jandri─ç, vi┼íi predava─Ź
dr. sc. Roman Domovi─ç, predava─Ź
Ulla Leiner Maksan,magistra dizajna, asistent
Vesna Uglješić, dipl.dizajner, asistent
dr.sc. ┼Żarko No┼żica, dipl.ing.ele., prof.vis.┼íkole
┼Żeljko Kova─Źevi─ç, in┼żenjer inf., asistent
dr.sc. ┼Żeljko ┼áiranovi─ç, prof. pt. obraz., vi┼íi predava─Ź
Danijela Pongrac, prof., predava─Ź
Ivan Rajkovi─ç, dipl. film i tv mont, MBA, predava─Ź
Milan Baji─ç, stru─Ź. spec. ing. techn. inf., predava─Ź
mr.sc. Marinko ┼Żagar, predava─Ź

─îlanovi tima za specijalisti─Źki diplomski stru─Źni studij elektrotehnike

Mr.sc. Davor Gad┼że, vi┼íi predava─Ź
mr.sc.Dubravko ┼Żigman dipl.ing.ele., vi┼íi predava─Ź
Goran Belamari─ç, dipl.ing.ele., vi┼íi predava─Ź
mr.sc. Goran Mal─Źi─ç,dipl.ing., vi┼íi predava─Ź
Milivoj Puzak, dipl.ing.ele. vi┼íi predava─Ź
Predrag Valo┼żi─ç, dipl.ing.ele., prof.vis.┼íkole
mr.sc. Veselko Tomljenovi─ç, dipl.ing.ele. vi┼íi predava─Ź
┼Żeljko Stojanovi─ç, dipl.ing.ele., predava─Ź
dr.sc. Krešimir Meštrović, prof.vis. šk.

─îlanovi tima za specijalisti─Źki diplomski stru─Źni studij graditeljstva

Boris Uremovi─ç , dipl.ing.gra─Ĺ., predava─Ź
mr.sc Donka Wurth, dipl.ing.gra─Ĺ., predava─Ź
dr.sc.Dra┼żen Arbutina, dipl.ing.ath., prof.vis.┼íkole
dr.sc.Sonja Zlatovi─ç, dipl.ing.gra─Ĺ., prof.vis.┼íkole

─îlanovi tima za specijalisti─Źki diplomski stru─Źni studij mehatronike

Vesna Alić-Kostešić, dipl.ing., v.pred.
Hrvoje Raki─ç, dipl.ing.str., asistent
dr.sc. Ivo Čala, prof.vis.škole
Petra Bona─Źi─ç Bartolin, mag.ing.mech., asistentica
dr.sc. Toni Bja┼żi─ç, vi┼íi predava─Ź

Predstavnik za javnu nabavu

Sandra Perko, oec.

─îlanovi Tima za marketing

Vjeran Bu┼íeli─ç, dipl.ing.mat., vi┼íi predava─Ź
Marta Ali─ç,dipl.novinar, asistentica

WEB administrator

Sanja Duk, dipl.ing.ele., predava─Źica

Informati─Źka potpora

Slaven Crnjac, prvostupnik strojarstva
Hrvoje Mate┼íi─ç, in┼żenjer strojarstva, vi┼íi laborant

Ra─Źunovodstvo i finacije

Ljiljana Radakovi─ç, oec.
Tonka ┼Żili─ç, dipl.oec.
Bo┼żena ┼áimrak, oec.

Pravni poslovi

Irena Jurki─ç Lekovi─ç, dipl.iur.