Rezultati istraživanja projektnog elementa EP2 – Analiza i projekcija potreba javnog i realnog sektora
Vaša lokacija: Početna \ Događanja \ Novosti \ Rezultati istraživanja projektnog elementa EP2 – Analiza i projekcija potreba javnog i realnog sektora
19 siječanj 2016 - 8:47, by , in Novosti, Comments off

Donosimo rezultate u studenom 2015. godine provedenog istraživanja u sklopu projektnog elementa EP2 – Analiza i projekcija potreba javnog i realnog sektora.

Istraživanje, koje je provođeno u nadležnosti koordinatorice projektnih anketnih aktivnosti dr. sc. Sanje Morić te suradnica angažiranih s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu (IDIZ), dr.sc. Srebrenke Letine i dipl.soc. Olgice Klepač, te s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (FFZG), dr.sc. Maše Tonković Grabovac i dr.sc. Anite Lauri Korajlije, nudi odgovore na osnovna pitanja koja su postojeća radna mjesta, odnosno zanimanja, za koja se obrazuju studenti na TVZ u tvrtkama te koje su perspektive njihova razvoja, koje su ključne kompetencije i vještine potrebne za ispunjavanje radnih zadataka u tim zanimanjima, a koje nedostaju kako bi se omogućio njihov razvoj u skladu s potrebama na budućem tržištu rada te mnoga druga na temu budućih razvojnih trendova na politehničkom području.

Rezultati istraživanja vidljivi su u dokumentu [download id=”642″ template=”title”] .